Wyniki konkursu Bank Ambitnej Młodzieży

Szanowni Państwo,

w programie grantowym “Bank Ambitnej Młodzieży” otrzymaliśmy  239 wniosków.  Z nadesłanych projektów wybraliśmy czterdzieści jeden, dotyczących ekonomii, które zostały nagrodzone grantem. Wartość przyznanego grantu zwykle różni się od kwoty wnioskowanej i wiąże się z koniecznością redukcji kosztów. Prosimy, aby organizacje, które otrzymały niższą kwotę od wnioskowanej, skontaktowały się z nami na początku stycznia 2018 r.  w celu ustalenia z jakich kosztów należy zrezygnować (tel. 22 586 89 99).

Gratulujemy wszystkim organizacjom!

Prosimy, aby organizacje, które otrzymały grant, sprawdziły w systemie, czy wszystkie podane dane są właściwe. Proszę zwrócić uwagę na numer konta oraz  osoby upoważnione do podpisywania umów, czy wszystkie są wyszczególnione zgodnie z KRS . Dane te, zaciągane są automatycznie do umowy.

Przyznane  środki trafią  na wskazane we wniosku konto, po odesłaniu do Fundacji  podpisanej  umowy darowizny, którą nasza Fundacja w na początku stycznia prześle do Dyrektora Oddziału wybranego przez Państwa w aplikacji internetowej. Jeden egzemplarz umowy należy odesłać na adres Fundacji:

Fundacja Banku Zachodniego WBK S.A.
ul. Aleja Jana Pawła II 17

Wyniki ukażą się po kliknięciu w poniższy link:

Organizacje nagrodzone w Banku Ambitnej Młodzieży

Zespół Fundacji